Meubels Restyling

Wanneer je een waardevol meubelstuk hebt die niet meer tot zijn recht komt in jouw interieur, kan je hem laten restylen. Bij New for you geven we je vertrouwde meubels een make-over om ze perfect in balans te brengen met je nieuwe woonstijl. Het samenbrengen van oude en nieuwe meubels maakt je interieur bovendien nog warmer, persoonlijker en karaktervol.

Brickwall/Wanden

Brickwall: Stoere bakstenen muren zag je vroeger alleen terug in industriële loft woningen en verbouwde fabrieken. Maar nu ook in restaurants, kantoren en woningen. Zo`n verweerde bakstenen muur geeft je interieur meteen een stoer tintje. Mocht je nu geen stenen muur hebben dan kunnen wij met steen strips ook hele mooie muren maken.

Keukens

Het zal ongetwijfeld eens een keer door je hoofd zijn gegaan, het restylen van je keuken. Dat is helemaal niet zo gek, want steeds meer mensen kiezen ervoor om de uitstraling van hun keuken eens in de zoveel tijd om te gooien. Door je keukenkastjes een andere kleurtje te geven, kan je keuken er in één klap al anders uitzien. Keukenkastjes in betonlook of het combineren van kleuren is natuurlijk ook een mogelijkheid. Zo creëer je al een hele nieuwe sfeer.

Stoffering van meubilair

Een stoffering van meubels is een uitkomst wanneer je tijdloze meubels hebt van goede kwaliteit. Want de meubels zelf gaan vaak langer mee dan de bekleding. Wanneer de stoel of bank nog in prima conditie verkeerd, is de stof na een aantal jaren vaak wat ‘uit de tijd’ of niet helemaal je smaak meer. Een her stoffering is dan een uitkomst. TeRe- stoffering stoffeert al je meubels. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Wanneer je het meubelstuk mee kunt nemen dan kunnen wij direct een offerte voor je opstellen. Het gaat om de arbeidstijd die nodig is en welke en hoeveel materialen die we gaan gebruiken. Is het niet mogelijk je meubel te vervoeren, dan komen wij ook graag vrijblijvend bij u thuis om het meubel op te meten en te bekijken en eveneens een offerte op te stellen. Wij zullen een datum met je plannen wanneer wij je meubel gaan stofferen.